Please follow us:

prev
next

Groots overzee – Guus Meeuwis

Jaaaaaa! Na een uitverkocht succes in 2013, komt het Groots circus van Guus Meeuwis weer naar Curaçao! Op 30 oktober zal Kokomo Beach wederom omgetoverd worden voor het concertspektakel Groots Overzee. 

“Optreden is het leukste wat er is en Curaçao is een heerlijk eiland. Een combinatie van die twee is dus nooit een slecht idee! De sfeer en het feest van de Groots concerten, maar dan op het strand met de voeten in het zand en een de zon op het gezicht. We kijken er onwijs naar uit!” aldus Meeuwis

Sinds 2006 zijn de stadionconcerten van Guus Meeuwis genaamd ‘Groots met een zachte G’ uitgegroeid tot letterlijk het grootste jaarlijkse muziek spektakel van een solo artiest in Nederland. In 2013 vond de eerste editie van de spinoff Groots Overzee plaats op Curaçao: een avondvullende concertshow met een grote live band en een bijzonder gastoptreden.

“Curaçao kan tijdens deze editie wederom iets heel anders verwachten dan een ‘gewoon’ concert. Het Groots-sausje bestaande uit een ‘Grootse’ 2 ½ uur durende live concertshow, een ‘Grootse’ band compleet met blazerssectie en een ‘Groots’ decor zorgen ervoor dat dit echt weer een ‘Grootse’ belevenis zal worden. Daarnaast voegen we dit jaar weer allemaal nieuwe extra elementen toe” aldus Shout Productions.

Tijdens Groots Overzee 2013 was het voorprogramma in handen van zanger Gers Pardoel. Het voorprogramma voor deze editie houden we nog even een verrassing….

De kaartverkoop voor Groots Overzee is direct gestart. Mis het niet en bemachtig je kaarten snel bij de Albert Heijn Zeelandia (curacao), Van den Tweel supermarkt Jan Thiel (curacao) of natuurlijk via onze websitewww.shoutcuracao.com.

Voor de allersnelste beslissers zijn er EarlyBird kaarten beschikbaar. OP=OP

Wij hebben er super veel zin in!

Tot de 30ste!

Full Moon Party 28t...
Fri28072017